Hubert z Hlubočep a jeho aukce pro kočičí kamarády

28. 9. 2014

napsala Jana z Michlanovic klanu

 

Tak jsem tu a přináším Vám zbožíčko all inclusiv. Já, fešák Hubert z Hlubočep, jsem nějakej čásek byl bezdomovcem a řeknu Vám, tuze se mi to nelíbilo!!! Ale protože jsem zatraceně chytrej kocourek, našel jsem řešení. Podal jsem si žádost o bydlení v azylovém domě, ale spletl jsem se. Byl to azylák pro maminky s dětma a neklaplo to.

Což vo to. Maminky a děti měli radost, že tam bude pořádnej kus kocouřiska, ale žádost mi vedení neschválilo. Ale pracuje tam jedna kočkobába z klanu Michlanojc a já dobře vycejtil šanci a tak přes veškerý námitky vedení jsem chodil furt a snažil se bejt maximálně milej. Michlanová si mě fakticky voblíbila a já jí dělat společnost, když byla v noci v práci sama. Tajně mi pořídila pelíšek a mističky a nakonec mi tajně dávalo hodně lidí z azyláku a já sem se rozhodl, že tam budu bydlet načerno. Jenže někdy jsem byl zahlídnutej a pak měli všichni trošku potíže a vyšel přísnej zákaz mě krmit. Voni stejně krmili, ale bylo to pro ně nebezpečný. Michlanka mě vyfotila a snažila se zjistit, kdo jsem a odkud pocházim.

Hnedka se vozvali nějaký lidi a že prej sem jejich. Já se s nima mazlil, ale dobře jsem věděl, že to není můj personál. Dokonce si mysleli, že jsem holka. A vodvezli mě autem, ale jejich kočka řekla, že nejsem kočka a že nejsem její ségra. Že jsem starej kluk a syčela na mě, tak jsem jim hned zdrhnul voknem.

Trvalo mi celý dlouhý dva tejdny, než jsem našel cestu do azylu zpátky. Michlanová byla pěkně dojatá, že sem jí nevopustil a že jí hrozně miluju. Tak mi slíbila, že mě taky miluje a začala mi hledat ubytovnu.

No a podařilo se!!! Pochopil jsem, že v azyláku zůstat nemůžu a tak mě vodvezla do Jílového u Prahy k mojí nynější asistentce Zdeňce Plachý, teda Plachý jako jménem, jinak ke mně plachá povahou nejni a nestydí se mě. Hladí mě a chválí, že dobře papám a že jsem kluk jako buk. A já po tom čase na ulici ani nechci nikam moc ven. Skamarádil jsem se tady s ostatníma. Nikdy na nikoho nesyčim a neperu taky nikoho. Jsem děsně velikej, každýho bych přepral hnedka, ale já se nevytahuju. Protože jsem taky kocour vděčnej, musím si nějak vydělat na obživu a taky přisypat nějaký grnacle mejm novejm kámošům, co tady teď mám.

Moje sekretářka Zdenička toho má moc, tak jsem se rozhodl, že budu velkorysej kocourek a že jí uspořádám pořádnou aukci, aby jí aspoň na chvíli vodpadly stresy s korunkama. Je tu fakticky fůra koťat a všechno to musí na kastraci a k vetovi furt s něčim. A představte si, že Zdenička chodí s náma k vetovi pěšky hroznej kus. Vona se bojí řídit. Jenže je nás tu asi 100. Navíc tu máme příšerně vypapaný pejsky, který snad jednou sežerou celou Zdeničku a s baráčkem, jináč to nevidim. A to já bych teda nechtěl, aby jí ty naši Otesánci snědli. Dyť vona se vo nás stará úplně sama a vůbec to neni pro ni jednoduchý, někdy je i nemocná, ale nikomu to neřekne a já to poznám. Jsem tu zatím chvilku a jsem vopravdicky šťastnej, že jsem si to dokázal vošéfovat a že neskončim na starý packy naulici.

Já bych moc si přál, abyste se tady na tý mý aukci bavili a aby vás bavilo přihazovat kačky na ty super věcičky a budu se moc snažit vám přinášet furt nový příběhy a budu se fakt snažit občas dělat ňákou srandu, protože vokolo útulků jsou samý smutný věci porád a já si myslim, že můžeme dělat i legraci a psát jí tu černý na bílým.

Taky bych chtěl poděkovat paním Vendul Durak, Marie Michlanová, Kačenka Jirová, Pavla Strnadová, Zuzana Peterská a neznámé dárkyni bižuterie, která přišla poštou do schránky.

Níže máte pokyny k aukci v několika bodech.

Odkaz na aukci zde: HUBERTOVA aukce 28.9.-12.10. do 20h. pro O.S. Zachraň kočku

1. Prohlídněte si moje zbožíčko, a pokud se chcete zúčastnit, klikněte si Michlanovou Janu do přátel, aby vám mohla psát SZ, kdybyste vyhráli.


2. Až vyhrajete a přijde vám vod Jany Michlanový (tel. 732 440 514) zpráva, bude v ní napsáno kolik přesně máte poslat korunek do Zachraň kočku o.s. + navýšení o poštovný, ale je možný i vosobní předání v Praze, nebo na Kladně, nebo třeba na výstavě v Kongresovém paláci, na který budeme.Korunky pošlete na č.ú.: 2800487370/2010


3. Kdo nechcete dražit, ale máte doma třeba nějaký starý hadry, bavlněný trička, anebo chcete „O. S. Zachraň kočku“ podpořit jinak, kontaktujte Martinu (tel. 604 680 151), která Zdeničce taky pomáhá a vyřizuje jí věci a domluvte se s ní, jak a kam a co poslat, Zdenička bude děsně šťastná a bude se smát eště víc, než vobyčejně. Na našich stránkách www.zachrankocku.cz se můžete podívat, co pořád všechno potřebujeme.

O.S. Zachran kočku
Copyright © 2014 Lucie Přidalová