KOČIČÍ PORADNA !!!

11. 11. 2017

KOČIČÍ PORADNA !!!

Tentokrát se s vámi chceme podělit o dobrou zkušenost s granulemi a konzervami značky StarVita.

Protože vždy varujeme před nekvalitními granulemi a konzervami z obchodních řetězců - plnými obilovin, barviv a dochucovadel, rozhodli jsme se informovat o velmi kvalitní a cenově dostupné řadě krmiva pro kočičky StarVita ze sítě Mountfield.
Např. StarVita pro domácí kočky jsou hypoalergenní granule, které obsahují 80 % proteinů živočišného původu a bylinky (ostropestřec mariánský, libeček lékařský, fenykl obecný, smetánka lékařská, tolice vojtěška, heřmánek pravý, meduňka lékařská). Prebiotika a kvasinkový extrakt podporují trávení a imunitu kočky. Granule StarVita zaručují vysokou stravitelnost.

Složení: kuře (sušené kuřecí maso 34 %), bramborové vločky, hrách, drůbeží tuk, jablečné výlisky, cukrovarské řízky, hydrolyzovaná vepřová játra 4 %, čerstvá vepřová játra 15 % v čerstvém stavu, lněné semeno, sušené rybí maso atd.
Podobně dobré složení mají i granulky pro koťata nebo kastrované kočky - více informací najdete na https://www.mountfield.cz/superpremiove-krmivo-starvita.
Šikovné je i cenově výhodné balení po 1,5 kg (za klubové ceny vyjde na ca. 100,- Kč/kg), granulky se dají koupit v prodejnách Mountfield nebo přes jejich e-shop.
Tyto granule máme odzkoušené na našich kočičkách, chutnají jim, mají dobré trávení, jsou zdravé a vitální.

Velmi kvalitní jsou i konzervy řady StarVita - obsahují 70 % kvalitního masa, jsou bez obilovin, vyrábějí se ve více příchutích, ve velikosti 200 g nebo 400 g - více info na https://www.mountfield.cz/krmivo-pro-kocky-starvita-konzerv….
A zase neznáme kočičku, která by si na této konzervě nepochutnala. Tento článek zpracovala Tamara Jírová.

O.S. Zachran kočku
Copyright © 2014 Lucie Přidalová