Malá Šmudlinka z motoru

2. 8. 2014

Malá Šmudlinka s překrásným mramorovaným kožíškem byla k nám do depozita dovezena Městskou policíí z Jesenice.

Zhruba dvouměsíční kočičí miminko bylo zachráněno z motoru auta, kde se schovávalo.

Šmudlička je opravdu malinká, ale už pracuje na tom, aby se pěkně vykrmila, jak ostatně můžete vidět na fotografiích. Je moc hodná, milá a vděčná. Bydlení pro Šmudlinku budeme hledat pouze v bytě se zabezpečenými okny a příp. balkonem sítemi.

Děkujeme mockrát zástupcům Městské policie, že se o Šmudlinku postarali a dovezli ji k nám do depozita a holčička tak dostala šanci na krásný život. V případě, že byste chtěli této krásné princezně nabídnout domov, nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle 732 145 527.

Kočičky schované v motoru u auta nejsou ničím neobvyklým, přestože se tyto situace stávají spíše v zimě, kdy se kočenky takto schovávají kvůli zimě. Ale jak vidíte na případu Šmudličky, může se to stát i v létě, když je teplo. Šmudlička měla štěstí a my Vás moc prosíme, abyste, pokud byste měli pocit, že Vám z auta něco mňouká a naříká, nad tím nemávli rukou s tím, že se Vám něco zdá, protože tyto případy se opravdu stávají a klidně můžete v motoru u Vás také objevit takovéhoto krásného drobečka, který potřebuje pomoci!!!

 

O.S. Zachran kočku
Copyright © 2014 Lucie Přidalová